DmVip Napisano 4 Września 2015 Napisano 4 Września 2015 Chciałbym zaprezentować niedawno opracowany model ciągnika rolniczego URSUSA MF 255. Dla niewtajemniczonych był to ciągnik produkowany na licencji MASSEY FERGUSON przez URSUS-a. Model wykonany z żywicy z elementami fototrawionymi. Na zdjęciach widać prototyp i wersję finalną, poprawioną. Jedyny brak to kabina która z braku czasu nie powstanie zbyt prędko :(. Niemniej jednak, na zdjęciach prezentowany jest cały zestaw do samodzielnego montażu. Zawiera on elementy żywiczne, fototrawione, kalki, szybki oraz maski do malowania kół. Na zdjęciach widać także montaż ciągników, niestety z braku czasu nie wiadomo kiedy zostaną ukończone. Cena zestawu to 80 zł plus koszt wysyłki 11 zł. Cytuj
kornik_69 Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 Świetny i oryginałny pomysł. Mam nadzieję, że producent pokusi się o zaprojektowanie Ursusa C-330 lub C-360 w skali 1:72. Myślę, że paru chętnych by się znalazło Cytuj
DmVip Napisano 12 Stycznia 2016 Autor Napisano 12 Stycznia 2016 W końcu ukończyłem ciągnik z kabiną. Efekt na fotkach poniżej. Model dostępny na zamówienie i tylko jako zestaw do montażu. Cena jak wcześniej 80 zł plus 11 zł koszt wysyłki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi