Zlevikk Napisano 18 Września 2015 Share Napisano 18 Września 2015 Witam. Poszukuję zastępczych błotników (bocznych) foto-trawionych do Tygrysa Dragona 6383 z Zimmerit'em. Te plastikowe z pudełka są ładne ale są w jednej części na cały bok i to mi się nie podoba bo nie bardzo można z nich zrobić "ubytki", wygięcia. Znalazłem do Tamiyi ale nie wiem czy będą pasowały do Dragona. Chodzi mi o te: http://www.mojehobby.pl/products/Tiger-I-Late-TAM.html Proszę o pomoc w temacie. Może ktoś próbował pociąć na 4 kawałki te z pudełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Września 2015 Share Napisano 18 Września 2015 Będą pasowały, ale poszukaj najlepiej dedykowane Dragonowi. Ale sądząc po zadanym pytaniu daruj sobie blachy, potnij plastiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi