klima1 Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Witam! Jako, że zapewne część z Was zastanawia się, co jest w pudełku z Tarantulą, pozwalam sobie zamieścić zdjęcia. Co do wymiarów się nie wypowiem, bo nic nie mierzyłem. Z pewnością rzeczą, która rzuca się w oczy jest słabe odwzorowanie wyrzutni rakiet przeciwokrętowych - w ogóle nie przypominają oryginału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 moja ciekawość co do zawartości pudełka z tym modelem została zaspokojona, dzięki klima1 za in-boxa Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flynavy Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 U mnie w poczekalni. Starałem się odnależć stary multi - zestaw dragona gdzie między innymi byla Osa w 1:700. Niestety nikt tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi