MarcinL Napisano 1 Maja 2006 Share Napisano 1 Maja 2006 Co prawda Me na razie leży odłogiem / niestety weekend mam pracujący a po za tym kupiłem jeden model w 1:1 i trochę czasu mi zajmuje/ ale chciałem się pochwalić skończonymi już figurkami. Jak widać pochodzą z bardzo różnego okresu prac i umiejętności modelarskich . BMW z wózkiem to wiadomo Italerka, rowerzysta od Tami no i spadochroniarz od Dragona. Do tego ostatniego mam całą drużynę ale też czekają na swoją kolej. Miłego wyszydzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 1 Maja 2006 Share Napisano 1 Maja 2006 moim zdaniem sa za czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 2 Maja 2006 Share Napisano 2 Maja 2006 zdecydowanie za czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi