halcpu Napisano 4 Grudnia 2015 Share Napisano 4 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko2002 Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 Sam model nie jest zły, ale podstawka taka ponura jakby , ale jeśli o taki efekt chodziło to jest Ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halcpu Napisano 9 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2015 Ja wiem, że najlepsze do pancerki są z wyciętego styroduru, ale jeszcze się w tym nie bawiłem;/ Póki co zamierzam dodać nazwę w stylu retro na czarnym mosiądzu, białym grawerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Gratuluje udanego modelu Jedynie ta podstawka...ale przecież tu chodzi o model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaśko2002 Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 PS. Dodaj więcej obić , buorąc pod uwagę stopień pordzewienia, które wyszło bardzo ładnie , z wyjątkiem tylnej, prawej otwartej klapy od wewnątrz. Całość jest Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi