szymon235 Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 Tutaj zaprezentuje wam in-boxa żywicznych modeli firmy A&N Model Truck. Są to moje pierwsze modele żywiczne więc nie ocenie jakości żywicy. Na pierwszy rzut oka: -trzeba obrobić kabiny -kabina od FH znacznie grubsza -dobra jakość szczegółów -przejrzysta instrukcja To by było chyba z mojej oceny. czas na fotki : Volvo FH Czas na Volvo FMX A tu już mamy podwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon235 Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2016 aktualizacja bardziej dokładne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Fajne. Za pierwszym razem przegapiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Piękny i zarazem spory kawał żywicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi