felan223 Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 witam pisz w sprawie takiej iż złamała mi sie część z helikoptera nine eagles solo a dokładnie chodzi o taką złączke do dolnych śmigieł i nie potrafię tego nigdzie znaleźć może też ktoś ma pomysł jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Jakaś fotka? ... skala? ...mnie nic nie mówi "nine eagles solo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felan223 Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2015 http://www.micro-helicopters.net/wp-content/uploads/2010/11/Nine-Eagles-Solo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felan223 Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2015 ale już i tak nie ważne bo udało mi sie to zrobić ale pod czas testu w powietrzu wyleciał mu ogon i w momencie poleciał na szafe co skonczyło sie złamaniem mocwania śmigieł na głównym wale wiec raczej zainwestuje w nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 to teraz się nie dziwię, że nie kojarzyłem ... mało rzeczywisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi