AdamSiwy Napisano 9 Stycznia 2016 Share Napisano 9 Stycznia 2016 Witam uprzejmie, sklejam model Eurofightera twin seatera w skali 1:72. Niestety producent nie przewidział że ktoś może chcieć zrobić model "w locie". Wiem że wiele modelarzy nie wykorzystuje figurek, i tak leżą w pudełku. Jeśli to jesteś ty, to bardzo proszę, napisz do mnie. Konkretnie szukam dwóch figurek współczesnych pilotów wojskowych, w pozycji siedzącej. Za przesyłkę oczywiście zapłacę ja, chyba że znajdę kogoś z lublina ;) Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamSiwy Napisano 10 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2016 Znalazłem uprzejmego kolegę z lublina który ma takie figurki. Dziękuję za uwagę, temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micz Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 Na wszelki wypadek gdyby ktoś koniecznie chciał dokupić http://www.pj-production.be/en/10-figures-1-72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi