Kerm Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Witam!, mam przyjemność przedstawić galerię swojego pierwszego modelu. Jak w temacie jest to wszystkim dobrze znany Cromwell gen. Maczka z 1. Dywizji Pancernej. Oczywiście świadomy jestem, że nie jest to modelarska perełka, aczkolwiek zaznaczam jeszcze raz, jest to mój pierwszy projekt. Jeśli chodzi o zgodność z oryginałem starałem się jak mogłem, ale w żadnym wypadku nie twierdzę, że się udało. Ale jestem zadowolony. Model ten okazał się moim poligonem, wiele się nauczyłem, ale przede wszystkim praca nad nim uświadomiła mi jak wiele jest technik i jak długo trzeba pracować na jako takie efekty w naszym hobby. Liczę na konstruktywne komentarze, które pozwolą mi tworzyć kolejne modele na wyższym poziomie. Pozdrawiam! Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 liny nie pomalowałeś czy były w takim kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerm Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2016 Nie pomalowałem, farby nie chciały się trzymać, nie bardzo wiedziałem czym pomazać i jakoś tak zostało. Edit: Moje główne problemy: - farby metaliczne i problem j.w. - suche pigmenty - zupełnie nie umiem z nimi działać, dlatego nie próbowałem kiedy uznałem, że nie panuję nad nimi. Zamówione sandy paste i fixer - może w ten sposób je okiełznam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerm Napisano 12 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2016 Jeszcze kilka fotek, może trochę lepsze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi