Luchner Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 (edytowane) Witam.Planuję zakupić taki kolor do modelu z palety tamiya Ts i nie wiem jaki jest najbardziej podobny. Proszę pomocy Edytowane 8 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 No właśnie, jaki to "kolr"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchner Napisano 8 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2007 Pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 No, ok, a teraz jeszcze wytłumacz jak nazywa się ten kolor? A przeliczniki masz tu: http://www.hobbyguys.net/Hunbrol.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchner Napisano 8 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2007 Nie wiem jak sie nazywa,daltego suie pytam,jaki z kolrów tamiya Ts najbardziej bedzie pasowac tego Fh12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 Aha, czyli chcesz się zapytać która farbka Tamiyy z seriiTS będzie pasować dla karoserii modelu Fh12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 Luchner, czy wielkim wysiłkiem jest skorzystanie z języka polskiego do napisania postu? Jeszcze dalej tak będziesz pisał, to będę wywalał Twoje posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchner Napisano 8 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2007 Aha, czyli chcesz się zapytać która farbka Tamiyy z seriiTS będzie pasować dla karoserii modelu Fh12? tak dokładnie,a co źle jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 Witam.Planuję zakupić taki kolor do modelu z palety tamiya Ts i nie wiem jaki jest najbardziej podobny.Proszę pomocy No właśnie, jaki to "kolr"?? Pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchner Napisano 8 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2007 poprawiłem przecież nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi