Melnikov Napisano 28 Stycznia 2016 Share Napisano 28 Stycznia 2016 Witam. Kolejny model mogę uznać za skończony. Przy robieniu tego modelu nie miałem większych problemów. Dobrze spasowany, szpachli praktycznie nic nie musiałem dawać. Malowałem farbami Vallejo RLM 76 i RLM 75. Wnętrze luków bombowych i podwozia RLM82. Jako, że samolot nie wyszedł z fazy projektów, postanowiłem, że zbuduję model modelu ;) Stąd pod samolotem kartki dotyczące maszyny leżące niby na jakimś biurku ;) Nie jest to szczególna praca, więc nie ma sensu więcej się rozpisywać. Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 28 Stycznia 2016 Share Napisano 28 Stycznia 2016 Mnie się podoba . Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 28 Stycznia 2016 Share Napisano 28 Stycznia 2016 Model zacny . Jakby nie było, chłopcy od Adiego mieli sporo ciekawych, wręcz wizjonerskich projektów. Problemem było to, że Adi lubił się do wszystkiego mieszać, a i z czasem było już "krótko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 1 Lutego 2016 Autor Share Napisano 1 Lutego 2016 Witam. Problem z photobucketem sprawił, że część zdjęć jest niewidoczna, więc postanowiłem edytować post, lecz nie ma takiej opcji. Więc wrzucam fotki jeszcze raz. Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi