Fore1gner Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Witam, jest to mój drugi model, więc proszę o wyrozumiałość i lekką krytykę . (jako pierwszy model wykonałem SuperPershing z HobbyBossa) Model wzbogacam zestawem Edka oraz planuje zrobić plandekę z chusteczki (zobaczymy jak mi się uda). Uchwyty do mocowania plandeki czy bibelotów będę robił z drucika dlatego fabryczne zostały zeszlifowane. Największy problem będę miał z malowaniem. Jak ktoś może doradzić z doborem kolorów będę wdzięczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fore1gner Posted February 7, 2016 Author Share Posted February 7, 2016 Udało mi się złożyć główną część modelu w całość. Niestety elementy są średnie - dużo miejsc po zalewkach, srednio pasujące elementy do siebie, no i blachy Edka tez rewelacyjnie nie lezą na modelu (szczególnie elementy podłogi). Teraz będę się bawić w wykonanie stelażu pod plandeką, a następnie nad plandeką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts