Fore1gner Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 Witam, jest to mój drugi model, więc proszę o wyrozumiałość i lekką krytykę . (jako pierwszy model wykonałem SuperPershing z HobbyBossa) Model wzbogacam zestawem Edka oraz planuje zrobić plandekę z chusteczki (zobaczymy jak mi się uda). Uchwyty do mocowania plandeki czy bibelotów będę robił z drucika dlatego fabryczne zostały zeszlifowane. Największy problem będę miał z malowaniem. Jak ktoś może doradzić z doborem kolorów będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fore1gner Napisano 7 Lutego 2016 Autor Share Napisano 7 Lutego 2016 Udało mi się złożyć główną część modelu w całość. Niestety elementy są średnie - dużo miejsc po zalewkach, srednio pasujące elementy do siebie, no i blachy Edka tez rewelacyjnie nie lezą na modelu (szczególnie elementy podłogi). Teraz będę się bawić w wykonanie stelażu pod plandeką, a następnie nad plandeką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi