lubo89 Napisano 9 Grudnia 2007 Share Napisano 9 Grudnia 2007 A takie coś skleiłem rok temu: Proszę oceniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Grudnia 2007 Share Napisano 9 Grudnia 2007 Wbrew pozorom, ten MANiek jest fajny. Będę go sklejał. Tylko za cholerę mi się nie widzi ta kalka na kabinie, ja jej nie będę zakładał. Naczepę zrobileś w wersji long, prawda? Czy w wersji long mieszczą się na niej 2 takie kontenery? Oczywiście wiem, że na wyposażeniu jest jeden... Przydały by się lepsze foty zestawu. Czy MANiek nie ma osłon bocznych? Nie ma w zestawie, czy po prostu nie chciałeś ich zakładać? Generalnie OK, choć łączenie zbiornika paliwa mogłoby być lepsze. Ale ogólnie to mi się podoba, choć kolor zderzaka naczepy nie bardzo (kwestia gustu). Aaaa, jeszcze prośba. Możesz pkazać dokładniej ramę i zawieszenie naczepy? Bo na razie nie bardzo wiem, jak ja będę malował - chciałebym zobaczyć gotowy efekt u Ciebie. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 9 Grudnia 2007 Share Napisano 9 Grudnia 2007 i czarne obwódki naokoło halogenów z przodu to matowa (czasem zszarzała) guma, więc warto zmatowić. A ogólnie miodzio, piekny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 10 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2007 Tak ja zrobiłem naczepę w dłuższej wersji i mieszczą się na niej akurat 2 kontenery. W zestawie są osłony boczne ale ja ich nie chciałem zakładać. Jutro wrzucę foty tej naczepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi