Piotr_P Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Konwersja Matildy z zestawu Airfixa. Zastosowałem w niej bazowy model Matildy z dołożoną wieżą (odlew) od Cromwella również z Airfixa. Lufa dorobiona z igieł od strzykawek różnych grubości. O historii czołgu nie będę się rozpisywał prócz tego ,że powstał chyba jeden egzemplarz i znane jest równiez chyba tylko jedno zdjęcie Matildy z działem 6-funtowym z wieżą od Centaura. Model malowany zestawem LifeColor Us.Army Olive Drab,Filtr AK Interactive,zacieki AK Interactive Streaking Grime,kurzenie to Mig 072 -Dust oraz troszkę pigmentu Vallejo Light Slate Grey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 14 Lutego 2016 Share Napisano 14 Lutego 2016 Ten czołg podobał mi się odkąd pamiętam, a kolejna świetnie wykonana przez Ciebie Matylda tylko utwierdza mnie w postanowieniu o konieczności zakupu modelu tego pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 14 Lutego 2016 Autor Share Napisano 14 Lutego 2016 Jeśli jedynie cena nie jest przeszkodą to nie kupuj Airfixa. Właśnie pojawiła się Matilda od S-model 2kits ...niestety powyżej 80 zł ale go zakupię bo na Matildę mam jeszcze kilka pomysłów. Teraz Matilda Frog lub CS w barwach australijskich. Chłopaki wyciskali z nich całość w dżungli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Podoba się . Kolejny elegancki ulepek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi