Gość Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 Cześć. Mam pytanie odnośnie mojego Actrosa: viewtopic.php?t=4160 Otóż pomalowałem daszek tylko "od spodu", czarną farbą połysk, efekt jest taki: (przewód jest tylko w celu złapania lepszej ostrości). Nie do końca jestem przekonany co do efektu malowania i wyglądu daszku. Stąd moje pytanie - czy powinieniem go jeszcze pomalować od zewnątrz czarną farbą połysk? Doradźcie. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 Teraz jak wyglada jest dobrze chociaz mozna by bylo zlikwidowac te zabrudzenia niewiem czy to kuz jest czy to pod farba ale ogolnie jest :spoko: . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 Nie, z zewnątrz to tylko kurz - czarnuch, każdy paproszek na nim widać. jest trochę krawędź poszczerbona, ale to jeszcze będzie wyrownywane. Dzięki, Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 Na zdjeciu tego nie widac ale jak mowisz to pewnie jest ja musze swoj daszek tez pomalowac bo zle mi wyszedl . chyba bede robil taka technika jak ty swoj daszek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi