Użytkownik Napisano 16 Lutego 2016 Share Napisano 16 Lutego 2016 Witam. Dawno mnie tu nie było ale mam nadzieję, że pomożecie! Będę liczył na wsparcie merytoryczne ponieważ chcę żeby wszystko było jak najbardziej zgodne z rzeczywistością. Podstawą będzie Tygrysek Dragona 6730: A przypominać ma jedną maszynę z 1 Leibstandarte SS Adolf Hitler - operacja Zitadelle: Stąd moje pytanie do specjalistów czy będę mógł zbudować takiego Tygrysa i czy wiele będzie przeróbek? Nie wybrałem jeszcze konkretnego egzemplarza, zdjęć już trochę znalazłem także jeśli macie jakieś sugestie to walcie śmiało! Z zaplanowanych dodatków czekam jeszcze na Voyager'a PE35542 i Friule ATL-25. Moja wiedza jest znikoma ale do tematu się trochę przygotowywałem i mam nadzieje, że moja cała koncepcja nie zostanie zburzona. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 16 Lutego 2016 Share Napisano 16 Lutego 2016 Wybierz konkretny egzemplarz wtedy poradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 16 Lutego 2016 Share Napisano 16 Lutego 2016 Jako że ten tygrys jak i ze 2-3 inne czekają na swoją kolej, to chętnie podpatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Użytkownik Napisano 20 Lutego 2016 Autor Share Napisano 20 Lutego 2016 Powolutku ale do przodu żeby nie było, że nic nie robię. Ruchome zawieszenie w trakcie roboty. Mam nadzieję, że wszystko będzie działało poprawnie! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 Jak spasowanie? Korci mnie już ten model... ale chyba jeszcze nie te umiejętności. Ciekawe też jak ta sztuka https://www.scalemates.com/kits/972144-academy-13299-tiger-i-gruppe-fehrmann-essel-1945 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 20 Lutego 2016 Share Napisano 20 Lutego 2016 Mam nadzieję, że drążki skrętne z wahaczami masz włożone w kadłub na sucho do zdjęcia? Jak spasowanie?Korci mnie już ten model... ale chyba jeszcze nie te umiejętności. Ciekawe też jak ta sztuka https://www.scalemates.com/kits/972144-academy-13299-tiger-i-gruppe-fehrmann-essel-1945 Tak, jeszcze poczekaj z tymi modelami, zacznij od Tygrysa Tamiyi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 Witam Waszmościów. Zasiadam i paczam. To ładny kawałek Kotka I, ale model nie łatwy w składaniu. jak to Smok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi