koksik750 Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 Gdzie malujesz modele? Może warto sobie zrobić lakiernie nawet z pudła kartonowego, podłączyć jakiś wentylator - to na pewno w dużym stopniu pomoże ograniczyć niepożądane pyłki kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gracjan Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Witam, E320 prawie skończony. Lakierek niestety nie jest idealny, ale to mój pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 No faktycznie lakier nie jest idealny , ale jak na pierwszy raz tragicznie nie jest. Model wygląda na czysto złożony, tylko coś nie podobają mi się przednie światła - jakby zmatowiały od kleju albo coś takiego - takie matowe się wydają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Możesz spróbować solidnie wypolerować i pomalować listwy srebrne dookoła całego modelu .Będzie wyglądał efektowniej.Mam ten model co można zobaczyć na slocie pt Moje wszystkie modele.Ogólnie nie jest zły jako model ale ma kiepski znaczek na masce a wtedy nie maiłem pomysłu jak go zrobić aby był w miarę dobrej wielkości.W końcu się połamał i jest bez.Ale to był chyba mój drugi model więc sam sobie już to wybaczyłęm:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 aa zapomniałem ten slot jest na galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gracjan Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Rzeczywiście znaczek jest grubaśny. Modelu chyba nie będę już ruszał tylko po prostu skleje następny i zakładając że będzie ładniejszy ten posłuży jako żywy przykład polepszania warsztatu Dzięki za komentarz, powodzenia z Waszymi autkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Miałem robić swojego w takich barwach ale postanowiłem pokombinować. W realu uważam,że jest to najładniejsze połączenie kolorystyki wnętrza i nadwozia. Co do znaczka, to zastanawiałem się jak go obrobić, bo faktycznie jest gruby i w dodatku matowy. Szkoda, że Fujimi nie daje chromowanych części. Na listwy polecam Ci wykorzystać folię samoprzylepną. Jest w miarę cienka, ładnie błyszczy i nie ma problemu z marzącym się klejem. Tak samo można pobawić się z grillem. Niby niewiele, a napewno polepszy efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi