jonathan Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 https://www.scalemates.com/kits/254012-trumpeter-01667-su-33-flanker-d Jakby kogoś coś interesowało mogę zrobić kilka fotek. Wygląda nawet ładnie... Ciekawe jak spasowanie i oddanie stanu rzeczywistego. Znawcą nie jestem, ale uwielbiam tą sylwetkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Rób inboxa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 Wrócę do domu to wrzucę kilka fotek. Może też coś wytnę i zrobię przymiarki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Najbardziej mnie interesuje przejście radar-kadłub na spodzie. Czy jest tam prosto, czy tak jak w poprzednich z rodziny Su-27 od Trumpka. Jakbyś mógł na to zwrócić uwagę, to będę wdzięczny. Powinno być równo jak od linijki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 No to się przymierzy. Nie ma sprawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 Z góry przepraszam za jakość niektórych fotek... ale robione z rąsi na szybko. Jakby coś kogoś dokładniej ciekawiło to przy odrobinie czasu sieknę coś lepszej jakości. Pudełko chyba każdy zainteresowany widział... więc nie ma co zwlekać No i fotki o które prosił karambolis8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Wygląda na to że poprawili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 Ogólnie całość sprawia pozytywne wrażenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts