jonathan Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 https://www.scalemates.com/kits/254012-trumpeter-01667-su-33-flanker-d Jakby kogoś coś interesowało mogę zrobić kilka fotek. Wygląda nawet ładnie... Ciekawe jak spasowanie i oddanie stanu rzeczywistego. Znawcą nie jestem, ale uwielbiam tą sylwetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Rób inboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 1 Marca 2016 Autor Share Napisano 1 Marca 2016 Wrócę do domu to wrzucę kilka fotek. Może też coś wytnę i zrobię przymiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Najbardziej mnie interesuje przejście radar-kadłub na spodzie. Czy jest tam prosto, czy tak jak w poprzednich z rodziny Su-27 od Trumpka. Jakbyś mógł na to zwrócić uwagę, to będę wdzięczny. Powinno być równo jak od linijki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 1 Marca 2016 Autor Share Napisano 1 Marca 2016 No to się przymierzy. Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 1 Marca 2016 Autor Share Napisano 1 Marca 2016 Z góry przepraszam za jakość niektórych fotek... ale robione z rąsi na szybko. Jakby coś kogoś dokładniej ciekawiło to przy odrobinie czasu sieknę coś lepszej jakości. Pudełko chyba każdy zainteresowany widział... więc nie ma co zwlekać No i fotki o które prosił karambolis8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Wygląda na to że poprawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 1 Marca 2016 Autor Share Napisano 1 Marca 2016 Ogólnie całość sprawia pozytywne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi