Trojan Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 Przedstawiam galerię Mercedesa. Jest to mój ostatni model tej firmy. Kosztował mnie sporo nerwów i napsuł krwi. Wymęczyłem go wreszcie i chcę jak najszybciej zapomnieć. Jest kilka niedoróbek ale straciłem już cierpliwość do tej cholery. To tyle w temacie Wątek warsztatowy znajduje się tu http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=88&t=50605 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 Super.naprawde podoba mi się.....piękna bestia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 Lakier niestety nierówny :( W niektórych miejscach wypolerowany na idealne lustro, a na słupkach B i w okolicach kół skórka pomarańczowa :/ To jest jeszcze spokojnie do poprawienia na szczęście Poza tym model super, bardzo fajne zdjęcie rodzinne. Śledziłem wątek warsztatowy i gratuluję samozaparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 28 Marca 2016 Share Napisano 28 Marca 2016 Jak na model który "napsuł wiele krwi" i tak ładnie się prezentuje. Gratulacje , bardzo lubię Merce i ich miniatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Można pisać długo, co w nim jest ładnego. Ale łatwiej coś wytknąć brzydkiego Wycieraczki to pochodzą chyba z ikarusa (ach ten revell...) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi