Melnikov Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Witam. Kolejny raz sklejam samolot z Italeri i kolejny raz miałem problem z tą firmą. Jakoś sobie poradziłem. Wyszło jak wyszło. Boczne okna mi nie do końca się podobają, próbowałem podziałać z maskolem humbrola, ale efekt końcowy nie jest taki jaki chciałem. Jednak taśma jest lepsza wg mnie ;) Zapraszam do ogladania i oceniania ;> Pozdrawiam Mel ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Fajny model Bardzo podoba się malowanie. Z góry trochę bardziej, niż z dołu. Od spodu trochę za mocne cienie na mój gust, ale też nieźle. Statecznik poziomy wygląda na krzywo wklejony. Poza tym super. Powtórzę raz jeszcze, z góry bardzo przyjemnie wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melnikov Posted March 10, 2016 Author Share Posted March 10, 2016 Fajny model Bardzo podoba się malowanie. Z góry trochę bardziej, niż z dołu. Od spodu trochę za mocne cienie na mój gust, ale też nieźle. Statecznik poziomy wygląda na krzywo wklejony. Poza tym super. Powtórzę raz jeszcze, z góry bardzo przyjemnie wygląda Próbowałem działać z washami, ale przesadziłem. Nie za bardzo wiedziałem jak go rozprowadzić na tym poszyciu. Na szczęście spodu nie widać jak stoi na kołach :-P Pozdrawiam Mel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts