Melnikov Napisano 10 Marca 2016 Napisano 10 Marca 2016 Witam. Kolejny raz sklejam samolot z Italeri i kolejny raz miałem problem z tą firmą. Jakoś sobie poradziłem. Wyszło jak wyszło. Boczne okna mi nie do końca się podobają, próbowałem podziałać z maskolem humbrola, ale efekt końcowy nie jest taki jaki chciałem. Jednak taśma jest lepsza wg mnie ;) Zapraszam do ogladania i oceniania ;> Pozdrawiam Mel ;) Cytuj
karambolis8 Napisano 10 Marca 2016 Napisano 10 Marca 2016 Fajny model Bardzo podoba się malowanie. Z góry trochę bardziej, niż z dołu. Od spodu trochę za mocne cienie na mój gust, ale też nieźle. Statecznik poziomy wygląda na krzywo wklejony. Poza tym super. Powtórzę raz jeszcze, z góry bardzo przyjemnie wygląda Cytuj
Melnikov Napisano 10 Marca 2016 Autor Napisano 10 Marca 2016 Fajny model Bardzo podoba się malowanie. Z góry trochę bardziej, niż z dołu. Od spodu trochę za mocne cienie na mój gust, ale też nieźle. Statecznik poziomy wygląda na krzywo wklejony. Poza tym super. Powtórzę raz jeszcze, z góry bardzo przyjemnie wygląda Próbowałem działać z washami, ale przesadziłem. Nie za bardzo wiedziałem jak go rozprowadzić na tym poszyciu. Na szczęście spodu nie widać jak stoi na kołach :-P Pozdrawiam Mel Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi