maus Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 Witam Mam Tigera initial z Rye Field Model. Mam tak mały dylemat odnośnie jego malowania w barwach pustynnych. Model będzie przedstawiał pojazd z numerem 141. I tu mam pytanie : Jakimi farbami pomalować go ?? Producent nie podał konkretów, na stronie http://tiger1.info/models/products-page/RM5001 poczytałem sobie, znalazłem poradnik malowania panzerów, mam też numer MILITARIA XX wieku 3/2012 z opisem Tygrysów z Tunezji. Powiem tak ...era wie jak to robić. Mam zestaw farb od Miga D.A>K. smart set i te kolorki jakoś mi nie teges. Ktoś popełnił już pustynnego Tygrysa ?? Jakie kolorki najlepiej tamki użyć ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 Mam Tigera initial z Rye Field Model. Pech. Mam zestaw farb od Miga D.A>K. smart set i te kolorki jakoś mi nie teges. Ponieważ ? Maluj tymi i nie dociekaj. Ktoś popełnił już pustynnego Tygrysa ?? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maus Napisano 13 Marca 2016 Autor Share Napisano 13 Marca 2016 Czemu pech ? model wygląda niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 13 Marca 2016 Share Napisano 13 Marca 2016 Czemu pech ? model wygląda niczego sobie. Kliknij Twój link, a potem pod tekstem przejrzyj listę baboli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi