Pawel90 Napisano 15 Marca 2016 Share Napisano 15 Marca 2016 Dzień dobry! Daawno nic gotowego nie wrzucałem, pora coś jednak pokazać. Jak w tytule, B-64, przyjemny modelik. Wyszedł taki szybki projekcik, chociaż muszę przyznać, że wiele frajdy mi dał. Malowanie to trochę mnie poniosło, ale jakoś no... musiałem. Najgorzej chyba figurant wyszedł, zwłaszcza jego łapki, takie trupie, ale no cóż no...:( Moja pierwsza figurka to jest. Nie gadam dalej, pokazuję. I chyba moje ulubione. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Figurka do ,,remontu'', reszta mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Fajny, podstawka i model są dobre, figurka nieco odstaje ale wiadomo że figurantów najtrudniej wymalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 17 Marca 2016 Autor Share Napisano 17 Marca 2016 Dziękuję za miłe słowa. No nad figurką muszę koniecznie powalczyć, bo psuje odbiór modelu jak widzę.. Chociaż no.. i tak pierwszy mój model, który na dwóch różnych imprezach się jakoś tam pokazał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi