fulcrum_29 Napisano 14 Grudnia 2007 Share Napisano 14 Grudnia 2007 Witam Oto ostatnie moje dzieło JSF X-35 1:72 italeri Model prosty i łatwy w sklejaniu,mam x-32 więc zrobiłem też 35 Pozdrawiam Edit: A wystarczyło tylko użyć tagów [ img ] - Nexus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 14 Grudnia 2007 Share Napisano 14 Grudnia 2007 Model ładny. Tylko te paski na skrzydłach (nie bardzo wiem co mają przedstawiać) i gwiazda na nosie . W sumie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 15 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2007 Te paski ? Ja też nie bardzo wiem jak powstały,ale znalazłem zdjęcie w necie z takimi właśnie śladami a gwiazdka na nosie była w instrukcji,ale x-32 ma też w tym miejscu to może ten też będzie kiedyś miał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 paski na skrzydlach to zabrudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi