zbigi10000 Napisano 4 Kwietnia 2016 Share Napisano 4 Kwietnia 2016 Arc 170 - Aggressive ReConnaissance-170 zostały wyprodukowane dla Republiki Galaktycznej przez firmy Incom i Subpro w trakcie trwania wojen klonów Model Revell'a z serii snap ,skala według moich wyliczeń to około 1/58, całkiem udany wszystko w miarę pasowało. Tym razem pokusiłem się o brudzenie i średnio jestem zadowolony ,ale nauka w las nie poszła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 4 Kwietnia 2016 Share Napisano 4 Kwietnia 2016 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 4 Kwietnia 2016 Share Napisano 4 Kwietnia 2016 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 6 Kwietnia 2016 Share Napisano 6 Kwietnia 2016 Nie wygląda jak te zabawki Revella, mam ich kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi