redsky6c Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Witam Chciałem zacząć malować sredniowieczne figurki ale jestem zupelnie zielony i mam pare pytan. 1.Jakiego producenta polecacie jesli chodzi o figurki i pedzle? Co do farb znajomy polecił vallejo. 2. Myslałem o figurkach 54mm? i chciałem zacząc np. od takiego jegomościa: http://www.mojehobby.pl/products/Wojownik-Normanski-XII-wiek.html Z góry dzieki za wszelkie wskazówki i pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Witaj. Odp. na 1 pytanie - nie ma jedynych i najlepszych farb , kazde sa dobre jezeli pozwalaja uzyskac zamierzony efekt. Vallejo sa ok ale musisz sie zaopatrzec rowniez w glaze medium. Pedzle rowniez wedle upodobania , uzywam roznych. Firm figurkowych jest mnogo wiec masz wybor. Odp. na 2 pytanien - skala jest ok, figurka tez. Jak kupisz to rozpocznij warsztat na forum, koledzy napewno pomoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redsky6c Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Dzieki. W takim razie pora na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi