zatras Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Witam Czy ktoś bardziej obeznany z tematem ,mógłby mi powiedzieć w jakim malowaniu był Messerschmitt Bf 110 G-4 G9+EF na którym pod koniec 1944 roku latał Schnaufer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 14 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2016 Nikt nie jest w stanie pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 15 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2016 Hmm Atlis ,z całym szacunkiem, ale chyba mamy rożne przeglądarki Google . Jakoś nie mogę znaleźć ciekawego wyniku ,który rozwiałby moje wątpliwości w tym temacie Może słabo szukam,choć wydaje mi się że przekopałem internet wzdłuż i wszerz. Pozdrawiam zatras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi