bahamut24 Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Witam Przedstawiam wymęczonego Skyline'a. Pierwotny projekt zakładał inny schemat kolorystyczny , jednak zielony kolor wykończył moją cieprliwość Kilka błędów się wkradło , problemy były z wklejaniem zderzaków, jakoś to ogarnąłem . Nie przeciągam , zapraszam do oglądania. Następnym projektem będzie Honda CR-Z Pozdrawiam bahamut24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.X Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Widać sporo niedbałości przy maskowaniu przejść kolorów elementów przed malowaniem (zwłaszcza we wnętrzu). Stylistycznie zupełnie nie mój gust. Kalka na klapce wlewu paliwa pasuje bardziej do hondy parkującej pod remizą w sobotni wieczór, ale w sumie czemu ktoś miałby nie parkować tam r34 ? Tak czy siak - gratuluję kolejnego skończonego modelu i czekam na następny warsztat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 17 Kwietnia 2016 Share Napisano 17 Kwietnia 2016 Podoba mi się ładnie zrobione wnętrze i elegancko pomalowane koła. Kolorystycznie i stylistycznie nie mój gust ale doceniam dobrze zrobiony model. Brakuje mi lepszych zdjęć, które by pokazały połysk. Ujęcie z tyłu daje wrażenie papieru ściernego przez ziarno metalizera, a na pewno tak nie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2016 Widać sporo niedbałości przy maskowaniu przejść kolorów elementów przed malowaniem (zwłaszcza we wnętrzu). Wnętrze wyszło jak wyszło , nie miałem sił już poprawiać , niewiele brakowało aby poleciał w kosz Podoba mi się ładnie zrobione wnętrze i elegancko pomalowane koła. Kolorystycznie i stylistycznie nie mój gust ale doceniam dobrze zrobiony model. Brakuje mi lepszych zdjęć, które by pokazały połysk. Ujęcie z tyłu daje wrażenie papieru ściernego przez ziarno metalizera, a na pewno tak nie jest! Lepsze zdjęcia wstawię jak zrobi się pogoda . Dzięki za dobre słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowstorm213x Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Moim zdaniem bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Kolor kół, ok, mi się podoba Paski, nie ok... takie nie wiadomo skąd i po co? Pomysł fajny ale nie ma zakończenia. Wnętrze, czyli kolor foteli, ok, ale znów brak konsekwencji. Połączenie kolorów, srebrny i zielony, a szczególnie zielony żarówka, fatalny... Mimo wszystko, model ciekawy, odważny, ja jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Ciekawy projekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi