KyobiK91 Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Napisano 30 Kwietnia 2016 Dziękuję Krzysztof wydedukowalem właśnie ze to najprawdopodobniej będą atl-16 a Twój post tylko mnie utwierdzil że dobrze bym wybrał :-) Cytuj
KyobiK91 Napisano 7 Maja 2016 Autor Napisano 7 Maja 2016 Trochę odświeżę bo ostatnio było mniej czasu, a więc Kotek wygląda aktualnie tak: Generalnie czekam teraz na gąski Friula, trochę czasu aby dokończyć model i ruszymy z malowaniem oraz zbieraniem części na podstawkę ;) Pozdrawiam Cytuj
KyobiK91 Napisano 1 Czerwca 2016 Autor Napisano 1 Czerwca 2016 z racji totalnego braku czasu i problemami w życiu prywatnym prace stoją w miejscu niestety, Tygrysek dostał gąski friula i na całość poszedł podkład. Dioramka też stoi pusta, zakupiłem trylinkę w ilości 70 sztuk by mieć wymiary przy tworzeniu własnej z korka. P.S pytanko mam, czym przyklejać korek do gipsu którym jest wygładzona powierzchnia na dioramce? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi