Zekar Napisano 3 Czerwca 2016 Share Napisano 3 Czerwca 2016 Klasa 5 - Dioramy Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski Witam, Jakoś tak wyszło, że nigdy nie udało mi się jeszcze wystartować w forumowym konkursie. Tym razem postanowiłem pomimo przeciwności spróbować. Warsztat będzie krótki jak sama kampania wrześniowa, która jest tematem scenki, ponieważ za 1,5 tygodnia wyjeżdżam i wrócę pewnie już po terminie zakończenia konkursu, ale spróbujemy może uda się dobrnąć do końca . Scenka jak już wcześniej wspomniałem będzie dotyczyć wojny obronnej we wrześniu 1939. Ot polscy kawalerzyści obsługujący ciężki karabin maszynowy wz.1930 podczas potyczki z Niemcami, gdzieś pośród polskich polnych dróg. Całość w kali 1/72. A oto główni bohaterowie scenki: Karabinowy: Celowniczy: Taśmowy: CKM: Oraz podstawka, której raczej nie użyję w tej scence: I na razie tyle, od jutra mam nadzieję zacznę walkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Czerwca 2016 Share Napisano 3 Czerwca 2016 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi