Zekar Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Klasa 5 - Dioramy Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski Witam, Jakoś tak wyszło, że nigdy nie udało mi się jeszcze wystartować w forumowym konkursie. Tym razem postanowiłem pomimo przeciwności spróbować. Warsztat będzie krótki jak sama kampania wrześniowa, która jest tematem scenki, ponieważ za 1,5 tygodnia wyjeżdżam i wrócę pewnie już po terminie zakończenia konkursu, ale spróbujemy może uda się dobrnąć do końca . Scenka jak już wcześniej wspomniałem będzie dotyczyć wojny obronnej we wrześniu 1939. Ot polscy kawalerzyści obsługujący ciężki karabin maszynowy wz.1930 podczas potyczki z Niemcami, gdzieś pośród polskich polnych dróg. Całość w kali 1/72. A oto główni bohaterowie scenki: Karabinowy: Celowniczy: Taśmowy: CKM: Oraz podstawka, której raczej nie użyję w tej scence: I na razie tyle, od jutra mam nadzieję zacznę walkę. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karambolis8 Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts