cruenzo Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Też używam chromu z "dupli color" i miałem podobnie przykre doświadczenia z samolotem POGO. niby suchy, ale lepi się do paluchów po 2 dniach i zostaja odciski jedyna (chyba) radą na to jest pomalować 2 - 3 krotnie całość sidoluxem, co zrobilem i jak na razie jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Wspaniały zestaw, robi duże wrażonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Wspaniale wykonany model, a szczególnie wnętrze. Jaki materiał używałeś do zrobienia siedzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 25 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2007 Wspaniale wykonany model, a szczególnie wnętrze. Jaki materiał używałeś do zrobienia siedzeń? A dziękuję bardzo wszystkim za pochwały Siedzenia wyklejałem starą podkoszulką o bardzo drobnym wzorze. Siedzeń nie malowałem, malowałem za to tkaninę na łóżku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Bardzo ładnie i czysto wykonany zestaw. Duże brawa I tak jak wspomnieli moi przedmówcy, świetnie dopasowane kolory... Jedyne co mi trochę nie gra, to że te kalki na ciągniku zalepiły drzwi. A poza tym tak jak napisałem wcześniej - zestaw na 5+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam-m- Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 piękny ten maniek czysto wykonany ładne wnętrze normalnie cudoman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi