tmajer Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Zabieram się teraz za sklejanie tego cuda. Tu jeszcze raz podziękowania dla Tornado - model kupiłem bez instrukcji i On mi ją przysłał. Oraz dla Revella, bo po wypełnieniu formularza na stronie tez od nich ją dostałem. Możliwe są trzy wersje modelu - Series, Drag Racing oraz Road Racing. Tradycyjnie dla mnie - będę budować wersję seryjną. Obiecuję relację z tego tematu. To chyba obok wersji C-5 z 95 roku najładniejsza buda tego modelu .... Pudło: Dla porównania wielkości fotka karoserii z telefonem: Reszta pudełka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Ładny olbrzym Z niecierpliwością czekam na relację Normalnie kusisz mnie tak czy owak najpierw muszę skończyć RR. Co prawda w planach miałem Trans Ama ale może i ja zabiorę się za swoją Corvettę tyle że moja jest w 1:8 i nieco starsza bo z 65r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi