Corporal_PL Napisano 2 Lipca 2016 Share Napisano 2 Lipca 2016 Witam, poszukuję zdjęć, malowań wozów itp siedemdwójek z 6 BKPanc. Interesuje mnie również wersja czołu. Znalazłem zdjęcie z dziwnym sposobem montażu wyrzutni granatów dymnych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 2 Lipca 2016 Autor Share Napisano 2 Lipca 2016 Dzięki uprzejmości Adama wiem że wyrzutnie są montowane w układzie schodkowym stosowanym tylko w polskich wozach po 4 sztuki na stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farciarz Napisano 19 Lipca 2016 Share Napisano 19 Lipca 2016 Ładny malunek "5465", czy można liczyć na sesję foto naokoło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 14 Września 2022 Share Napisano 14 Września 2022 (edytowane) Czy autor lub inni koledzy posiadają zdjęcia tego wozu poza tymi dostępnymi publicznie ( jakiś walk around)? Chodzi o czołg stojący na postumencie przed tzw. białymi koszarami w Stargardzie. Edytowane 14 Września 2022 przez FAHR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi