Prowler27 Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Witam Gdy zaczyna się lato zaczynają się pojawiać różnego rodzaju pokazy lotnicze więc postanowiłem zrobić samolot zespołu akrobacyjnego Red Arrows. Ponieważ wczoraj wróciłem do domu na kilka dni postanowiłem zrobić oto tego malucha. Niestety wczoraj się tak zapędziłem że zapomniałem zrobić un-boxa. W kilka minut miałem pomalowane wnętrze więc mogłem skleić połówki kadłuba zamykając w dziobie nakrętkę do obciążenia przodu. Następnego dnia skleiłem go do kupy i zaszpachlowałem rzadko występujące w tym modelu szpary Następnie pomalowałem model podkładem. Po wyschnięciu podkładu przyszedł czas na biały a następnie bazowy czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Witam Dziś przyszedł czas na kalkomanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi