reni18 Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Witam sklejam model lav-25 dokleiłem wszystkie klapy oprócz detali czyli klamki itp i oto pytanie 1czy pomalować model jak całego skleję razem z detalami 2czy detale osobno pomalować a potem dokleić do pojazdu używam pędzla proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Ja bym radził tą drugą opcje. Ale poczekaj jeszzcze na rade innych Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reni18 Napisano 25 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2007 oczywiście jak wy byście to zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 Zależy ile jest tych detali i jakiego są kształtu, łopaty, anteny, przecinaki itp. można bez problemu pomalować przyklejone na kadłubie, gorzej jest z podnośnikami, linami holowniczymi, i dodatkami jak jakiaś leżąca broń, pusty karton czy gąsienice na pancerzu. To już sam musisz dokładnie ocenić co ma być pomalowane przed przyklejeniem a co po... Pozdrawiam Dumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Ja bym detale pomalował oddzielnie. Będzie łatwiej. Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Ja sklejam niemal wszystko, dopiero maluję. Wtedy nic się nie odcina za bardzo. I nic się nie babrze klejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Ja zdecydowanie poleciłbym malowanie detali przed przyklejeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi