Maciek92 Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 (edited) Robiąc comiesięczne porządki na kompie, znalazłem w czeluściach twardziela 4 fotki mojego uboota (robionego na konkurs ) tuż przed tym jak podarowałem go wujowi z niemiec Edited December 31, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Calkiem zgrabne to malenstwo Ci wyszlo. Na tym ciemnym tle wyglada prawie jak w otchlaniach Atlantyku... Dlaczego nie wstawiasz go do galerii konkursowej ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek92 Posted December 27, 2007 Author Share Posted December 27, 2007 Dzięki Nie wstawiam ponieważ nie mam udokumentowanej budowy, a niechciałbym wejść w jakiś konflikt z regulaminem, rozumiesz chyba Na weekend jade do niemczech i zobaczymy może będzie U-Boocik Revella w 1:125 albo 1:144 Pożyjemy zobaczymy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 z daleka wygląda fajnie rozumiem iż z racji emigracji u-boota na lepsze zdjęcia ze zbliżeniami nie mamy co liczyć? Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek92 Posted December 27, 2007 Author Share Posted December 27, 2007 Wszystko da się zrobić (raczej ), tylko aparat musze jeszcze rozgryść co do sprawy trybu makro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 w takim razie z chęcią zobaczyłbym lepsze zdjęcia zwłaszcza, że z tego co pamiętam to miał być Twój pierwszy model z blaszkami Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek92 Posted December 31, 2007 Author Share Posted December 31, 2007 Na prośbę kolegi Jędrka wstawiam nowe fotki: Ps Zapomniałem dodać, że był robiony na uszkodzonego, stąd ten odchodzący pokład Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 w powiększeniu już więcej widać: bandera - przydałoby się odciąć margines z bezbarwnym nośnikiem lina na dziobie - czy tam odstaje nieodcięta końcówka liny? wygięty pokład - dziwnie wygląda takie uszkodzenie bez pogiętego kadłuba peryskopy - nie dokońca ogradowane - widać ślady łączenia form mam wrażenie, że używasz za gęstej farby a tak poza tym jak na pierwszą pracę z blaszkami to może być Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek92 Posted December 31, 2007 Author Share Posted December 31, 2007 1. O czymś takim nie wiedziałem, dzięki przyda się na przyszłość 2. Nie to kawałek nici się dostał, kiedy ciocia szyła 3. No, ale tak już zostanie 4. Nie chciałem, żeby się złamały przy szlifowaniu 5. Z gęstością farby, mam jeszcze problemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts