Maciek92 Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 (edytowane) Robiąc comiesięczne porządki na kompie, znalazłem w czeluściach twardziela 4 fotki mojego uboota (robionego na konkurs ) tuż przed tym jak podarowałem go wujowi z niemiec Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Calkiem zgrabne to malenstwo Ci wyszlo. Na tym ciemnym tle wyglada prawie jak w otchlaniach Atlantyku... Dlaczego nie wstawiasz go do galerii konkursowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 27 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2007 Dzięki Nie wstawiam ponieważ nie mam udokumentowanej budowy, a niechciałbym wejść w jakiś konflikt z regulaminem, rozumiesz chyba Na weekend jade do niemczech i zobaczymy może będzie U-Boocik Revella w 1:125 albo 1:144 Pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 z daleka wygląda fajnie rozumiem iż z racji emigracji u-boota na lepsze zdjęcia ze zbliżeniami nie mamy co liczyć? Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 27 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2007 Wszystko da się zrobić (raczej ), tylko aparat musze jeszcze rozgryść co do sprawy trybu makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 w takim razie z chęcią zobaczyłbym lepsze zdjęcia zwłaszcza, że z tego co pamiętam to miał być Twój pierwszy model z blaszkami Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 31 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2007 Na prośbę kolegi Jędrka wstawiam nowe fotki: Ps Zapomniałem dodać, że był robiony na uszkodzonego, stąd ten odchodzący pokład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 w powiększeniu już więcej widać: bandera - przydałoby się odciąć margines z bezbarwnym nośnikiem lina na dziobie - czy tam odstaje nieodcięta końcówka liny? wygięty pokład - dziwnie wygląda takie uszkodzenie bez pogiętego kadłuba peryskopy - nie dokońca ogradowane - widać ślady łączenia form mam wrażenie, że używasz za gęstej farby a tak poza tym jak na pierwszą pracę z blaszkami to może być Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 31 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2007 1. O czymś takim nie wiedziałem, dzięki przyda się na przyszłość 2. Nie to kawałek nici się dostał, kiedy ciocia szyła 3. No, ale tak już zostanie 4. Nie chciałem, żeby się złamały przy szlifowaniu 5. Z gęstością farby, mam jeszcze problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi