adi111 Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Witam! Mam 14 lat sklejam modele od 3 lat. Wszystko jest zrobione własnoręcznie.Myślę, że jak na taki wiek to całkiem dobrze Skala 1:35 Flak jest firmy Dragon tak jak i żołnierzyki a Tygrys to Italeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Super Ci to wyszło, jednak trochę te pomarańczowe akcenty rażą w oczy. Mógłbyś je trochę przyciemnić. Ogólnie jest naprawdę super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROKLIN Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 mnie sie tam podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 nie no bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Sklejasz ładnie, ale kamuflaż zarowno na Flak'u jak i Tigerze to jakiś dziwny. Malowanie Flaka przypomina kamo jakie stosuje obecnie NATO. Niemcy do kamuflaży nie stosowali koloru czarnego. Krzyż na tygrysie powinien być na pancerzu bocznym pośrodku a nie na wieży. Kamo na tigerze też dziwne, skąd je wziąłeś (to jest Dunkel Gelb czy Braun, ten drugi kolor przypuszczam, że Gruen) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 żeczywiście na wieży nie powinno być krzyża bo ja też mam taki sam model czołgu i nie było pokazane w instrukcji żeby był tam krzyż ale ogółem to mi się podoba Ja jestem w takim samym wieku co ty i składam modele o wiele gorzej powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 25 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2008 Tak tak tygrys jest juz dośc stary i wtedy jeszcze nie zwracałem uwagi na takie "drobiazgi".A flak był najpierw pomalowany na szaro ( tak jak w instrukcji) a potem dopiero pomalowałem go na camo żeby pasował do tygrysa.Dziś idzie mi już lepiej. A poza tym skupiłem się głównie na dioramce a nie na pojazdach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 no dioramka jest nieczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi