SławekK Napisano 27 Września 2016 Share Napisano 27 Września 2016 Nie wiem czy ktoś zagląda do tego działu... komentarzy nie widać . No ale trzymając się porządku dodaje kolejne działo . 21 cm Morser 18 z Revella, na początek zdjęcia Joachima Makowskiego: Model w zasadzie perfekcyjnie wyprodukowany - znalazłem może dwa detale do poprawy, reszta prosto z pudła: Po malowaniu wyszło to tak: Figurki z zestawu Preisera - odpoczywający Niemcy. Amunicję robiłem sam, skrzynki i dodatki żywiczne. Podstawka i drzewo mojej produkcji. Model doceniony - m.in. w Bytomiu w roku 2015 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 5 Października 2016 Autor Share Napisano 5 Października 2016 Jak w końcu pojawiła się dyskusja w tym dziale, to zniknęły posty... niech ktoś znów napiszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi