Skocz do zawartości

Małe podsumowanie

Browarek90

Rekomendowane odpowiedzi

Witam coś mnie tak wzięło i postanowiłem że wstawię poglądowe zdjęcia mojego dotychczasowego modelarskiego dorobku. Zaprezentuję je w takiej kolejności jakiej powstawały, wiem że w każdym są spore błędy ale ja mimo wszystko widzę jakiś progres

Pierwszy model Pontiac gto od AMT, spasowanie i ogólnie jakość to porażka plus bardzo ubogi warsztat i efekt jest jaki jest;p Model malowałem pędzlem i słabo to wyszło

IMG_0217_zpsbp9ywzdv.jpg

IMG_0218_zpsrm60culg.jpg

Następnym modelem była Mazda RX-7 R1 Tamiya. Model bardzo przyjemny i łatwy do złożenia, jedynie mocowanie lusterek to pomyłka teraz już wiem że należy dodać druciki i nawiercić pod nie dziurki w kaście Już tyle razy odpadały że na razie nie chce mi się ich przyklejać

IMG_0219_zpsoei2vmbf.jpg

IMG_0220_zpspqvlydpm.jpg

IMG_0222_zpslb7ofdmj.jpg

Trzecim modelem jest Mitsubishi Lancer Evo VI Tamiya. Tutaj niestety tęż nie ustrzegłem się błędów a mianowicie popsułem malowanie źle położonym bezbarwnym a potem nieumiejętnie zmyłem powlokę

IMG_0223_zpsafgdpszc.jpg

IMG_0224_zps1e7mbnkx.jpg

IMG_0226_zps9mas8cfj.jpg

Następna była/jest Toyota Celica Gt-four Tamiya. Tutaj zrobiłem na razie kastę czyli położyłem kalki, lakier i podwozie. Powędrowała do pudła w związku konkursem na forum i na razie czeka na swoją kolej

20160414_145834_zpsxttjqslj.jpg

I ostatni model już Tu pokazywany BMW Z3 roadster

IMG_0204_zpsderloucd.jpg

IMG_0202_zpssl4t815o.jpg

IMG_0201_zpscxi2lj8b.jpg

IMG_0200_zpsdlhsdvhw.jpg

IMG_0197_zpsbqcvnxms.jpg

IMG_0196_zpsb12q269b.jpg

e9665751-d3af-442d-9807-41346cdcc7aa_zpsvp6cgwas.jpg

Wiem że jest kiepsko ale wstawiam te zdjęcia dla potomności i żeby mieć w przyszłości punkt odniesienia :-]

• 1 month later...