Browarek90 Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Witam coś mnie tak wzięło i postanowiłem że wstawię poglądowe zdjęcia mojego dotychczasowego modelarskiego dorobku. Zaprezentuję je w takiej kolejności jakiej powstawały, wiem że w każdym są spore błędy ale ja mimo wszystko widzę jakiś progres Pierwszy model Pontiac gto od AMT, spasowanie i ogólnie jakość to porażka plus bardzo ubogi warsztat i efekt jest jaki jest;p Model malowałem pędzlem i słabo to wyszło Następnym modelem była Mazda RX-7 R1 Tamiya. Model bardzo przyjemny i łatwy do złożenia, jedynie mocowanie lusterek to pomyłka teraz już wiem że należy dodać druciki i nawiercić pod nie dziurki w kaście Już tyle razy odpadały że na razie nie chce mi się ich przyklejać Trzecim modelem jest Mitsubishi Lancer Evo VI Tamiya. Tutaj niestety tęż nie ustrzegłem się błędów a mianowicie popsułem malowanie źle położonym bezbarwnym a potem nieumiejętnie zmyłem powlokę Następna była/jest Toyota Celica Gt-four Tamiya. Tutaj zrobiłem na razie kastę czyli położyłem kalki, lakier i podwozie. Powędrowała do pudła w związku konkursem na forum i na razie czeka na swoją kolej I ostatni model już Tu pokazywany BMW Z3 roadster Wiem że jest kiepsko ale wstawiam te zdjęcia dla potomności i żeby mieć w przyszłości punkt odniesienia :-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 BMW fajnie wyglada tylko gdzie znaczek na masce? Ten grill srednio pasuje, czarny lepiej by wygladal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysieku Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Widać postęp! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Fajnie Tak jak wspomniał poprzednik. widać postęp Tez się kiedyś krepowałem wstawiać fotki ,oglądając pięknie i mistrzowsko wykonane modele Kleje tak jak najlepiej potrafię ,trudno ,ze nie umiem lepiej.ale się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 10 Października 2016 Autor Share Napisano 10 Października 2016 Dzięki;] Znaczka brak ponieważ musiałem zmywać farbę po bezbarwnym (ten sam błąd prawie co przy mitsubishi), teraz mam GX100 i jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 BMW spoko wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi