Browarek90 Napisano 9 Października 2016 Napisano 9 Października 2016 Witam coś mnie tak wzięło i postanowiłem że wstawię poglądowe zdjęcia mojego dotychczasowego modelarskiego dorobku. Zaprezentuję je w takiej kolejności jakiej powstawały, wiem że w każdym są spore błędy ale ja mimo wszystko widzę jakiś progres Pierwszy model Pontiac gto od AMT, spasowanie i ogólnie jakość to porażka plus bardzo ubogi warsztat i efekt jest jaki jest;p Model malowałem pędzlem i słabo to wyszło Następnym modelem była Mazda RX-7 R1 Tamiya. Model bardzo przyjemny i łatwy do złożenia, jedynie mocowanie lusterek to pomyłka teraz już wiem że należy dodać druciki i nawiercić pod nie dziurki w kaście Już tyle razy odpadały że na razie nie chce mi się ich przyklejać Trzecim modelem jest Mitsubishi Lancer Evo VI Tamiya. Tutaj niestety tęż nie ustrzegłem się błędów a mianowicie popsułem malowanie źle położonym bezbarwnym a potem nieumiejętnie zmyłem powlokę Następna była/jest Toyota Celica Gt-four Tamiya. Tutaj zrobiłem na razie kastę czyli położyłem kalki, lakier i podwozie. Powędrowała do pudła w związku konkursem na forum i na razie czeka na swoją kolej I ostatni model już Tu pokazywany BMW Z3 roadster Wiem że jest kiepsko ale wstawiam te zdjęcia dla potomności i żeby mieć w przyszłości punkt odniesienia :-] Cytuj
bahamut24 Napisano 9 Października 2016 Napisano 9 Października 2016 BMW fajnie wyglada tylko gdzie znaczek na masce? Ten grill srednio pasuje, czarny lepiej by wygladal. Cytuj
jureczek Napisano 9 Października 2016 Napisano 9 Października 2016 Fajnie Tak jak wspomniał poprzednik. widać postęp Tez się kiedyś krepowałem wstawiać fotki ,oglądając pięknie i mistrzowsko wykonane modele Kleje tak jak najlepiej potrafię ,trudno ,ze nie umiem lepiej.ale się uczę Cytuj
Browarek90 Napisano 10 Października 2016 Autor Napisano 10 Października 2016 Dzięki;] Znaczka brak ponieważ musiałem zmywać farbę po bezbarwnym (ten sam błąd prawie co przy mitsubishi), teraz mam GX100 i jestem bardzo zadowolony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi