Lech Józwiak Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Od niedawna zaczołem ponownie sklejać modele czasy się zmieniły i technika poszła w górę. Kupiłem model samolotu AIRBUS A 380 proszę o porade jaki użyć klej,jaki pędzelek do malowania czy może coś innego jeszcze?Proszę pomóżcie ipozdrawiam Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 viewtopic.php?t=5518 viewtopic.php?t=5514 Poczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lech Józwiak Napisano 28 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2007 Dziękuje bardzo jesteś OK ale jeżeli niesprawi ci to kłopotu to nadal chciałbym żebyś dzielił się swoją wiedzą i praktyką. Pozdrawiam Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=5518viewtopic.php?t=5514 Poczytaj Smile Dobre to będzie Taki szablon sobie każdy ustawi na koniec projektu i tylko będzie wklejał Aż mam ochotę kolejne coś napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Jeśli jest to A380 w skali 1:144, to jest to na tyle duża konstrukcja, że trudno ją będzie pomalować pędzlem... Chyba, że masz to w innej skali. Kiedyś też zabiorę się za ten model (stoi w poczekalni) i wiem, że bez aerografu się nie obejdzie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lech Józwiak Napisano 28 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2007 Skala jest 1/125,producent HELLER Pozdrawiam Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Skala jest 1/125,producent HELLER Pozdrawiam Lech Model jeszcze większy, jak mój. Będzie trochę pracy, kolego. Proponuję nabycie aerografu lub malowanie farbami w sprayu - o niebo mniej roboty i o niebo lepszy efekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lech Józwiak Napisano 28 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2007 Masz chyba rację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Napisano 8 Stycznia 2008 Share Napisano 8 Stycznia 2008 kup aerograf. Bo pędzlem na taką powierzchnię będzie Ci trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lech Józwiak Napisano 8 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2008 Myślę nad tym intensywnie ale narazie nie ma kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 Nooo... prawda to jest droga inwestycja..... ale powodzenia:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi