Wladek Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Po kilku walkach z brakiem czasu, dokończyłem ten model, Tak więc zapraszam do oglądania zdjęć i komentowania Malowany Modelmaster (4795,4675 i 4674) a także przetestowałem na nim farbe vallejo 70863 jako gun metal Zamówiłem jeszcze Weathering z tamiya, i jeżeli zestaw zda próby zostanie użyty także na tym modelu Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Te ślady rdzy bardzo nie naturalne. Jak malowałeś koło zapasowe to ci sie po karoserii trochę maznęło. Nie dokładnie pomalowne opony. A w ogóle to cały się świeci jak psu................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Musisz koniecznie go poddać washingowi do tego po washu suchy pędzel koniecznie. Pojazd strasznie się błyszczy ( może to wina zdjęć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 30 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2007 Racja na tych zdjęciach błyszczy się strasznie... Tak chyba zrobię, zamaluje pseudo rdze i zrobie washa a kiedy przyjdzie zestaw weatheringu z Tamiya to go tu wykorzystam, więc nie są to zdjęcia skończonego modelu Ma ktoś jeszcze jakieś uwagi, komentarze - byłby mile widziane Raczej to wina zdjęć które wykonywalem samodzielnie podczas nieciekawego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balu Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Nie wiem czy te karabiny nie są zbyt srebrne. Według mnie Gunmetal nie wygląda dobrze sam, znacznie lepiej jak pomalujesz coś na czarno,a potem delikatnie SUCHYM pędzlem przetrzesz gunmetalem, jak będziesz poprawiał to dawaj fotki na bieżąco. Zawsze ktoś coś podpowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 30 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2007 Dzięki jutro zamaluje pseudo rdze i zrobie dokładnie to co powiedzialeś z tym działkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balu Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Tak samo zrób z łopatą, bo też była ze stali i podmaluj też koło niej trochę, potem kurz i będzie dobrze, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 i te oponki, po pierwsze chyba są czarne [?!?!?!] po drugie błyszcące [!?!?!?!] a powinno być dokładnie na odwrót no ale cóż "ćwiczenie czyni mistrza, a powtarzanie jest matką nauki" :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 No ja się mogę tylko podpisać pod opiniami kolegó, i jeżeli możesz to sprubój washa, suchego pędzla. Pozdrawiam i Powodzenia..Pokaż jak co nieco zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi