daffy Napisano 15 Października 2016 Share Napisano 15 Października 2016 Kleje właśnie transporter sdkfz 251/1 w malowaniu afrika korps. Farby na zewnątrz już będe miał od zestawu miga. Moje pytanie jest na jaki kolor były malowane transportery od wewnątrz z afrika korps? Szukałem przez szukaj i nigdzie nie moge znależć odpowiedniej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 15 Października 2016 Share Napisano 15 Października 2016 http://www.militarymodelling.com/forums/postings.asp?th=28435 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daffy Napisano 15 Października 2016 Autor Share Napisano 15 Października 2016 Dzięki za link. Z tego co po english zrozumiałem, wnętrze maluje się takim samym kolorem co na zewnątrz, czyli w moim przypadku Afrika Korps sand. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi