tombie01 Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Ponieważ padła dzisiaj propozycja na niniejszym forum aby członkowie zacnego forum spotkali się - poznali w realu i nawet stworzyli stolik klubowy ma Międzynarodowym Przeglądzie Modelarskim w Bielsku Białej ogłaszam że taka inicjatywę podejmujemy i w tym poście zapisujemy się do wzięcia udziału w niniejszym przedsięwzięciu:) jeśli się nie uda to nie ma sprawy spróbujemy za rok ; zależy to przede wszystkim od was - jak najsilniejszą ekipą przybędziecie na MPM - to po pierwsze biorąc sprawę w swoje ręce czekam na sugestie i uwagii? sugeruję aby członkowie modelwork przybywający na zacną wystawę przywieźli również modele które nie będą klasyfikowane tylko będą stanowiły prace na stoliku klubowym ale na przykład ich warsztaty były prowadzone na modelworku. Czekam na odzew - jak będzie frekwencja to będzie przedsięwzięcie - działajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 20 Października 2016 Autor Share Napisano 20 Października 2016 up-moi drodzy bo nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Jako że pomysł mnie się wymknął, będę na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Ja będę napewno. Specjalnie po to przylatuje, ale niestety bez modeli. Do zobaczenia zatem. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Października 2016 Autor Share Napisano 21 Października 2016 no to zapraszam to zgłaszania się kto z szacownego forum nas odwiedzi i ewentualnych sugestii do nas organizatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos85 Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Ja też was odwiedzę z miłą chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi