Marcinkedziak Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Witam ! Niestety przez moją nie uwagę pękło mi oszklenie kabiny Hurricana. Ta część odsuwana. W związku z tym moja prośba . Czy ktoś z szanownych forumowiczów ma na zbyciu takową szybkę. Znalazłem co prawda w sklepie Moje Hobby taki zamiennik vacu, ale Pan ze sklepu raczej mi odradzał jego zakup. Sklejany model: HAWKER HURRICANE Mk.I firmy AIRFIX, skala 1:72. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Pękła tak, że kaput czy da się skleić? Jeżeli da się skleić, to na Twoim miejscu zrobiłbym z tej osłony kopyto i sam wytłoczył zamiast kupować gotowy zamiennik. Wystarczy kawałek folii do bindowania lub przezroczystego opakowania. Osłona ma na tyle prosty kształt, że nie trzeba budować maszynki do vacu. Zerknij na ten wątek: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=25704 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi